fredag 16 januari 2015

Det har inget med något att göra, allt är ett missförstånd!

Just nu är det inne att tala om att ditt eller datt inte har med slikt att göra, att klockan är tolv har inget att skaffa med tid och definitivt inte med klockor. Omega tillverkar visserligen klockor men det skulle de ha gjort även om det inte fanns något som hette tid. Det finns helt enkelt inget samband mellan producenter av ur och dåliga klockor. Kommer man för sent då har det noll att göra med att man glömde ställa sin klocka på väckning och förresten har sömn inget med att försova sig att göra.

 Sjukdom är oväsentligt när det gäller sjukvård och usel vård kan även om det inte förekommer sägas ha något med offentlig verksamhet att skaffa! Misstag av handläggare är inget som har ett dugg att göra med en myndighets verksamhet, att sjukpenningen kommer sent är inte alls ett tecken på att något har fungerat fel i systemet. Att påven är överhuvud för den katolska kyrkan, är oberoende av kyrka eller åsikter. När påven säger att den som smädar en religion ska vänta sig att bli attackerad, då stöder han sig inte på några åsikter som har med religion att göra. Öga för öga, tand för tand säger bibeln men egentligen är det en missuppfattning som har anammats av okunniga som inte har tillräcklig kunskap om bibelns ord som inte har ett dugg med kristendom att göra. 

Påvens ord kan följaktligen lämnas därhän som varande totalt oviktiga för den katolska kyrkan som ju inget har att göra med påven! Att det finns pedofili inom prästerskapet har absolut inget med kyrkan att skaffa det heller utan är även det vilsna individer som tror att det finns en bibel som ger stöd för det som kyrkan inte lär ut. Präster står i kyrkor och predikar ord som inte har stöd någonstans och om man får det att ha något med kristendom att göra, ja då är den personen Kristofob. 

Kyrkogårdar har inget med begravning att göra och anledningen till att vissa gräver ned kvarlevorna av sina döda där, har att göra med hedniska riter som i sin tur företräds av SD. SD är roten till allt ont och har allt att göra med att svenska politiker inte klarar av att regera, de går att lasta för allt som går fel. ”Det var inte mitt fel, det är SD´s”.  

Om terrorister inte fanns då fanns ändå boken som de stöder sitt agerande på men om boken inte fanns då fanns terrorister som fortsättningsvis stöder sig på ord i en bok som inte finns och vars innehåll definitivt inte betyder vad de verkar att göra. 

Kanske är världen helt enkelt något som inte finns, alltså kan man fråga sig om vi existerar. För om vi inte finns då kan ju inte jag sitta och skriva denna dynga om något som inte har med det andra att göra och handlar om det som inte finns fast bara tillräckligt så att det ska gå att göra en jäkligt dålig film. En film som om du slösar tid på att se den då är det inte ditt fel, det är Sverigedemokraternas, vilka eftersom vi inte finns inte finns dom heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar