torsdag 28 oktober 2010

Hur hänger det ihop

Så har då SD lagt ett förslag till hur man ska kunna spara pengar för att t.ex. kunna lägga på välfärden i Sverige.
"ogenomförbart" säger Anders Borg.  Carl B Hamilton för folkpartiet säger sammanfattningsvis att "fler människor i landet också skapar fler arbetstillfällen." och att  "...att dra ner på utgifterna för integrationen skapar bara fler arbetslösa invandrare."
Fler människor skapar inte arbetstillfällen, det skapar fler möjligheter till att anställa. men till det behövs arbetsplatser.
Vi borde följaktligen ta in fler  företagare!

Om vi fortsättningsvis hade en hög invandring av friska individer som vill integrera sig i vårt samhälle och leva efter de regler som gäller här. Då kunde vi potentiellt sett få fler som startar företag och blir arbetgivare, som sedan skapar fler arbetstillfällen. Men en generös invandring av analfabeter resulterar direkt i ett ökat antal arbetslösa och absolut inte fler arbetstillfällen, annat än åt möjligtvis redan utbildade socialsekreterare och myndigheter som ska handlägga invandringsfrågorna.

Som vanligt slår man en omöjlig knut på sitt resonemang i försöken att försvara en invandring som är för stor för att vara nyttig, vare sig för invandrare eller de som redan bor i Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar