torsdag 23 april 2015

Feminismen är skuld till sin egen förlust

Till dig som har fastnat i en marxist-leninistisk feministisk åsiktskorridor vill jag redan nu säga att jag inte tar någon som helst ställning i genusdebatten (för er vanliga innebär det att jag inte tar ställning för eller emot män eller kvinnor), allt jag gör är att lägga fram en teori, som du/ni har frihet att förkasta eller att bygga vidare på.

Grunden till detta inlägg är en åsikt som jag flikade in i en konversation om ”mansroller”, det ter sig som om det alltid är mansrollen som diskuteras, stöts och blöts och ska göras om eller slätas ut. Uppenbarligen är det som män gjorde förr inte relevant idag, så tycker de som är politiskt korrekta (PK). Dagens samhälle har andra krav och kvinnor är mer frigjorda, de behöver inte längre män som gör som män gjorde förr. Eller gör de! Kan de klara sig utan det som män gjorde?

Det finns två mänskliga kön. Kvinnan som kan bära barn och föda, och mannen som kan befrukta kvinnan så att hon i sin tur kan fullgöra sin funktion. Människoarten har inte något genus som klarar av att göra allt själv (hermafrodit.) Inte heller kan något av könen transformera sig så att det som hos somliga andra arter kan bli en fullt fungerande kvinna av en man, inte heller tvärt om. Det som skiljer dagens människor från ”förr” är att de har utvecklat sin referensram, sitt tänkande och sin kunskap. Människan har blivit mer medveten om sig själv men mindre när det gäller naturen. Förr var det tvärt om och människan levde i harmoni med naturen.

Idag har människan fjärmat sig och mer eller mindre byggt något som heter ”universum” eller ”hela världen”, vilket i stort sett utesluter allt utom människor. Det är lite som det ”Big Mac-index” som en gång skapades. Värdet av något ställdes i förhållande till hur många Big Mac man kunde få för lika mycket pengar. Idag mäts människor i måttet ”människovärde” som helt sätts utifrån människans värde och människans värde är konstant samt väldigt flytande. ”Alla människors lika värde” talas det om, men i förhållande till vad! Är en man lika mycket värd som en kvinna! Ett barn lika mycket värt som sina föräldrar? Är ett flickebarn värt mer än en gosse!

För att inte bli onaturlig (vara annorlunda än andra djur) har människan ställt upp normer och om det visar sig att en mänsklig norm inte harmonierar med naturen omedelbart, då eftersöks tecken som kan tolkas som om de är mänskliga. Och eftersom människan förbehåller sig tolkningsföreträde då blir ett onormalt mänskligt beteende normaliserat genom att hävda likheter i naturen. Men detta haltar avsevärt eftersom mycket av det som människor idag anser, inte har det minsta med naturen att skaffa. De avarter som har uppstått överlåter jag åt andra att diskutera. Människan har i mångt och mycket blivit en avart som inte är medveten om att den är onaturlig.

Det går inte att bygga ett hus utan tak och alltså vågar jag påstå att feminismen idag är en ideologi som bygger på föreställningen att kvinnor är bättre än män och ur en strikt biologisk vy, stämmer inte detta eftersom ingen av dem har egenskaper som kan ersätta den andre när det gäller reproduktion. Båda är beroende av varandra och följaktligen borde de vara lika mycket värda men på olika sätt. Dessa ”olika sätt” tolkas av feministen som ”mer värda sätt”. Till exempel att en kvinna inte behöver en man för att bli gravid. Stopp och belägg!

Någonstans måste det till en man för att en kvinna ska bli befruktad, spermier görs inte i ett provrör. Men detta bortser feministen ifrån. I Feministens värd är män onödiga eftersom det finns spermabanker och konstgjord insemination!? Konstigt nog finns inga män som anser att kvinnor är onödiga eftersom det finns donerade ägg. Därmed kommer jag fram till hur feminismen har blivit sin egen fiende.

F! (feministiskt Initiativ) är ett politiskt parti. Till en början kan det verka konstigt, men sr man till grundaren (Gudrun Schyman) då blir det inte lika underligt. GS var under en tid partiledare i VPK (det som nu kallas V) och hon ville inte sluta med politik utan bildade F! som vilar på socialistiska värderingar (vissa är bättre än andra), feminism är följaktligen enbart något som är ompaketerat i rosa papper, varför de valde rosa som är den färg vilken feminister vildsint bekämpar i närheten av kvinnor/flickor, är förvirrande men inte svårt att förstå om man resonerar en bit till. Feminism är nämligen inte längre en fråga om kvinnors lika rättigheter i förhållande till män, nej nu är det särskilda rättigheter som efterfrågas. Tolkningsföreträde som i radikalfeministisk tappning blir rätten att bestämma när det är ok att använda en färg. Om feministen vill använda rosa är det ok, men pojkar ska påtvingas rosa färg. De får absolut inte vara blåklädda eller se ”grabbiga” ut.

Feminismen har med andra ord transformerats till en hydra som hugger omkring sig. Och när Åsa Romson ställer sig i en talarstol och pratar om ”medelålders vita män i bil” eller ondgör sig över ”vita män som flyger mer än kvinnor”, då binder hon ris på egen rygg. Frågan som många ställer sig blir självklart, flyger inte kvinnor, kör de inte bil? Är det enbart vita män som kör bil och flyger?? Eftersom denna form av generalisering är inkonsekvent och absolut inte uppbackad av någon forskning, gör dessa uttalanden feminismen en björntjänst! I sin iver att ta politiska poäng mässar kvinnor i feministorganisationer sitt mantra att män är onda, män är odugliga till allt utom avel. Men märk väl att i det politiskt korrekta klimatet är det tvunget att specificera de män som avses och det blir ”vita medelålders.” Det skulle helt enkelt inte fungera om Romson, Lööf eller Schyman stod upp och hävdade att alla män är värdelösa. De blir därför betraktade som inte enbart förtryckare av kön och ras, de blir även irrationella och icke trovärdiga! Feminismen får ett löjets skimmer där den överordnade agendan verkar vara att överföra mäns rättigheter till kvinnor. Det de glömmer är dessutom att alla gossebarn i samma slag görs till framtida mål för rosa slagträn. Att framhålla det skulle dock runka på de änglapelare som dessa kvinnor sitter på och alltså görs inte det. Kvinnan får sitta på en icke skakad pinne och fortsätta tro att hon äger.

Kvinnor uppfostras målmedvetet till att bli ”starka kvinnor” som får lära sig att sparka onda män i skrevet, pojkar å andra sidan uppfostras till att bli ”hen” en form av vanskapta flickor som måste böta resten av livet. Såvida de nu inte konverterar till feminismen och håller inne sina manliga instinkter. En del pojkar trivs inte i denna roll och antingen sluter sig i sitt rum med PC-spel eller tar livet av sig. Eller inser att det är lättare att få andra störningar än att hitta en kvinna som de är värda. Tillbaka till F! .


Anledningen till att det partiet inte får fler röster är samma som att C och MP också stampar på en matta av väldigt få väljare. De tilltalar inte majoriteten av varken män eller kvinnor. De flesta av oss inser att sann jämlikhet är rättvisa mellan könen och inte mer rätt åt ett av dem, i detta fall kvinnan. Män och kvinnor är inte satta på jorden för att slå ihjäl varandra, de skall komplettera! Och alla de kvinnor som kämpar för ett jämlikt samhälle, de känner inte igen sig i den feministiska rörelsen. De hatar inte män, älskar sina pojkvänner men tycker självklart illa om män OCH kvinnor som inte uppför sig bra. Så länge feminismen inte inser detta, är den en käpp i hjulet för ökad jämlikhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar